Menü
Kosaram

Termékek

 Az Achát a kvarc mikrokristályaiból kötegekben képződik, nagyon tartós kristály. Az Achátok leföldelő kövek: érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek.Segítik a fizikai energia öszpontosítását és stabilitását. Stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat..
25 000 Ft / db
Nettó ár:25 000 Ft / db
Az Achát a kvarc mikrokristályaiból kötegekben képződik, nagyon tartós kristály. Az Achátok leföldelő kövek: érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek.Segítik a fizikai energia öszpontosítását és stabilitását. Stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat.A..
25 000 Ft / db
Nettó ár:25 000 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Ezt a karkötőt olyan kristályokból állítottuk össze melyek segítenek a kitartásban, és növelik az akaraterőt.8 mm-es Gránátot, Mohaachátot, Karneolt, Akvamarint, Vörös jáspist fűztünk össze gumis karkötővé és elefánt medállal díszítettük. Mérete 18 cm.A Gránát akaraterőt, bátorságot ad, és beindítja..
3 200 Ft / db
Nettó ár:3 200 Ft / db
Gyártó: Ezokő
We created this bracelet from a selection of crystals heat support is to be persistent and increases will- power.We put Mossagate, Granate, Carneol, Aquamarine and Red jasper in it.Size of beads 8 mm. Size of bracelet 21 cm. Granate gives us self - confidence, will power and awakens survival in..
3 200 Ft / db
Nettó ár:3 200 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Ezt a karkötőt olyan kristályokból állítottuk össze melyek segítenek a kitartásban, és növelik az akaraterőt.8 mm-es Gránátot, Mohaachátot, Karneolt, Akvamarint, Vörös jáspist fűztünk össze gumis karkötővé, néhány strassz rondellával és elefánt medállal díszítettük. Mérete 19 cm.A Gránát akaraterőt,..
3 200 Ft / db
Nettó ár:3 200 Ft / db
Ametiszt gyógyító csillag medál
2-3 nap
Gyártó: Ezokő
Az Ametiszt, nyugtat, tisztít, gyógyít, józanít, ezen tulajdonság adódik össze gyógyító csillag ősi szimbólumával, ami két egymásba csúsztatott háromszögből áll. A felfelé mutató ág a férfi, a lefelé mutató ág a nő jelképe, a kettő együtt alkotja a teljes egyensúlyt.A medál mérete: 3,4 cm x 3 c..
10 500 Ft / db
Nettó ár:10 500 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.Természetes Ametiszt kristályt ta..
12 000 Ft / db
Nettó ár:12 000 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.Természetes Ametiszt kristályt tartalmazE..
9 800 Ft / db
Nettó ár:9 800 Ft / db
Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.Ez az Ametiszt rózsafüzér kb. 6 mm-es&..
7 000 Ft / db
Nettó ár:7 000 Ft / db
Ametiszt tértisztító
2-3 nap
Gyártó: Ezokő
Az Ametiszt ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike.A tér megfelelő pontján elhelyezve tisztítja és szűri a környezetből a negatív energiákat.Ametiszt piramis a négy oldalán ametiszt csúccsal.Mérete: 7,5cm x 7,5cm..
4 800 Ft / db
Nettó ár:4 800 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az ammoniteszek (előrenéző szifótölcséres lábasfejűek) kihalt tengeri állatok, a puhatestűek (Mollusca) törzsében a fejlábúak osztályába sorolt ammonideák névadó alosztálya. Kb. 400 millió éve keletkeztek, és kb, 65 millió évvelezelőtt a dinoszauruszokkal egy időben haltak ki.Vázuk jellegzetes ..
4 500 Ft / db
Nettó ár:4 500 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Ez a hegyikristály őrangyal véd, tisztít, és felerősíti a rezgéseket.Méretei: 9,5 x 6,5 cm, 251 gramm...
16 000 Ft / db
Nettó ár:16 000 Ft / db
Tételek: 1 - 12 / 199 (17 oldal)