Menü
Kosaram

Ezokő

Gyártó: Ezokő
Ezt a karkötőt olyan kristályokból állítottuk össze melyek segítenek a kitartásban, és növelik az akaraterőt.8 mm-es Gránátot, Mohaachátot, Karneolt, Akvamarint, Vörös jáspist fűztünk össze gumis karkötővé és elefánt medállal díszítettük. Mérete 18 cm.A Gránát akaraterőt, bátorságot ad, és beindítja..
3 200 Ft / db
Nettó ár:3 200 Ft / db
Gyártó: Ezokő
We created this bracelet from a selection of crystals heat support is to be persistent and increases will- power.We put Mossagate, Granate, Carneol, Aquamarine and Red jasper in it.Size of beads 8 mm. Size of bracelet 21 cm. Granate gives us self - confidence, will power and awakens survival in..
3 200 Ft / db
Nettó ár:3 200 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Ezt a karkötőt olyan kristályokból állítottuk össze melyek segítenek a kitartásban, és növelik az akaraterőt.8 mm-es Gránátot, Mohaachátot, Karneolt, Akvamarint, Vörös jáspist fűztünk össze gumis karkötővé, néhány strassz rondellával és elefánt medállal díszítettük. Mérete 19 cm.A Gránát akaraterőt,..
3 200 Ft / db
Nettó ár:3 200 Ft / db
Ametiszt gyógyító csillag medál
2-3 nap
Gyártó: Ezokő
Az Ametiszt, nyugtat, tisztít, gyógyít, józanít, ezen tulajdonság adódik össze gyógyító csillag ősi szimbólumával, ami két egymásba csúsztatott háromszögből áll. A felfelé mutató ág a férfi, a lefelé mutató ág a nő jelképe, a kettő együtt alkotja a teljes egyensúlyt.A medál mérete: 3,4 cm x 3 c..
10 500 Ft / db
Nettó ár:10 500 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.Természetes Ametiszt kristályt tartalmazE..
9 800 Ft / db
Nettó ár:9 800 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.Természetes Ametiszt kristályt ta..
12 000 Ft / db
Nettó ár:12 000 Ft / db
Ametiszt tértisztító
2-3 nap
Gyártó: Ezokő
Az Ametiszt ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike.A tér megfelelő pontján elhelyezve tisztítja és szűri a környezetből a negatív energiákat.Ametiszt piramis a négy oldalán ametiszt csúccsal.Mérete: 7,5cm x 7,5cm..
4 800 Ft / db
Nettó ár:4 800 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az ammoniteszek (előrenéző szifótölcséres lábasfejűek) kihalt tengeri állatok, a puhatestűek (Mollusca) törzsében a fejlábúak osztályába sorolt ammonideák névadó alosztálya. Kb. 400 millió éve keletkeztek, és kb, 65 millió évvelezelőtt a dinoszauruszokkal egy időben haltak ki.Vázuk jellegzetes ..
4 500 Ft / db
Nettó ár:4 500 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Ez a hegyikristály őrangyal véd, tisztít, és felerősíti a rezgéseket.Méretei: 9,5 x 6,5 cm, 251 gramm...
16 000 Ft / db
Nettó ár:16 000 Ft / db
Gyártó: Ezokő
A rutilkvarc segít beengedni a csodát, (pl. egy új szerelemet, vagy bőséget), mindent amiben már nem hiszel, hogy megtörténhet.Rutilkvarc szívmedál hegyikristály láncon.A medál mérete 3x3,5cm, a hegyikristály golyók kb. 4mm-esek, a lánc legrövidebb hossza 35 cm (medállal együtt), csúszó csomóva..
15 900 Ft / db
Nettó ár:15 900 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az Aquamarin bátorságot, tisztánlátást, szellemi növekedést, előre tekintést ad. Lecsillapítja az elmét. Dinamikussá, kitartóvá tesz. Nyomasztó felelősség esetén támogatást nyújt. Segíti a lezárást, kommunikációt, meditációt. Jól használható torokfájás esetén. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmi..
11 900 Ft / db
Nettó ár:11 900 Ft / db
Gyártó: Ezokő
Az Aventurin segíti az álmok megvalósítását, regenerációt, relaxációt, nyugalmat. Segít türelmesnek lenni.Szív csakrában dolgozik. Erősíti a szívet. Kedvezően hat a bőrre, bőr problémákra.Alkalmazzák alergia, bőrkiütések, ekcéma, valamint pattanások kezelésére.A gördíthető henger fém csatlakozókkal ..
4 500 Ft / db
Nettó ár:4 500 Ft / db
Tételek: 1 - 12 / 138 (12 oldal)